След като върна мандата за съставяне на правителство лидерът на БСП

...
След като върна мандата за съставяне на правителство лидерът на БСП
Коментари Харесай

Нинова: Предупредихме десетина пъти, че ще стане беля с бюджета

След като върна мандата за сформиране на правителство лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова излезе с предизвестие по отношение на актуализацията на бюджета. Първоначално от партията оповестиха, че ще задържат оптимално третата директория, с цел да се одобри държавната сметка. 

„ Това за нас е въпрос номер едно от момента, в който се разбра, че не може да има болшинство за сформиране на постоянен кабинет. Поканихме трите партии на митинга и сред първо и второ четене да уточним най-важните въпроси. Отхвърлиха и това предложение ”, уточни Нинова.

Тя изясни, че са последвали десетина предизвестия: „ Ще стане пакост. И вие през днешния ден сте очевидци в Народното събрание какво се случи. Просто нашите прогнози се оказаха правилни. Всички партии си внасят предложенията. Поради несъгласието на партиите на митинга няма трайно болшинство, което да поддържа едни и същи оферти. Не знам до на следващия ден какво ще излезе от този бюджет ”, изясни Нинова и разкритикува: „ Изключително безконтролно отношение ”.

На обвиняванията, че има коалиция сред ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ Нинова отговори: „ Искам да кажем ясно - през днешния ден Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и ГЕРБ гласувахме дружно на пенсионерите да се дадат по 120 лв. до края на годината поради Коронавирус рецесията. Намираме това за вярно, заслужено, належащо, дори наложително. Не ни интересува какво приказват от Има Такъв Народ и какви обединения им се привиждат ”, безапелационен е водачът на Българска социалистическа партия.
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР